Katera začimba je že v preteklosti močno zaznamovala slovenske predpraznične dni? To je gotovo cimet, zato sem se odločila, da ta prispevek namenim opisu in uporabi te tudi med Slovenci zelo priljubljene dišavnice in začimbnice.
  

Piše: Minka Kočevar, organska in permakulturna vrtnarka in zeliščarka, profesorica biologije in kemije

  Minka skupaj z možem Tonetom obdeluje zeliščni vrt v Krčih pod Gorjanci.

Po letošnjem zelo sušnem in vročem poletju nam je narava namenila še deževni in mrzli september, ki nikakor ni bil naklonjen vrtnim in poljskim opravilom...

 

Piše: Minka Kočevar, organska in permakulturna vrtnarka in zeliščarka, profesorica biologije in kemije

  Minka skupaj z možem Tonetom obdeluje zeliščni vrt v Krčih pod Gorjanci.

Koledar dogodkov

© Zavod za uporabno botaniko Divji vrt 2017. Vse pravice pridržane.